Naar inhoudNaar navigatie

Primeur Uitvaartbeurs

Uniek in Nederland: Fiat 500 kinderrouwauto.

Speciaal voor uitvaarten van (kleine) kinderen is er nu een Fiat 500 rouwauto. Deze auto is door ons ontworpen en speciaal gebouwd. Een dergelijke auto is uniek in Nederland.

Helaas sterven er ook (kleine) kinderen en dan is een passend afscheid erg belangrijk. Als rouwvervoersbedrijf worden we vaak geconfronteerd met de vraag of wij een kinderuitvaart kunnen rijden. Tot nu toe hebben we deze uitvaarten gereden met een grote rouwauto of met een volgauto, bij gebrek aan beter. Nu is het ons, als vooruitstrevend bedrijf dan toch gelukt om met een verlengde Fiat 500 wel aan de behoefte voor passend vervoer te voldoen

De Fiat heeft een hoge aaibaarheidsfactor, is kleiner van afmeting en kan indien gewenst aangekleed worden met knuffels, tekeningen e.d.

Het is ook mogelijk voor ouders/nabestaanden om zelf in de Fiat te rijden. De auto wordt dan gebracht en later weer opgehaald.

fiat 500 kinderrouwauto correct monnereau doetinchem rouwauto 2rect monnereau doetinchem rouwauto 4rect monnereau doetinchem rouwauto 3

© 2019 Correct MonnereauSitemapDisclaimer Contact webdesign & cms: a&m impact