Naar inhoudNaar navigatie

Voordelen zakelijk vervoerReizen met Correct Monnereau biedt vele voordelen, zeker ook voor onze zakelijke klanten.

Voor de deur in- en uitstappen:

De voordelen van het "voor de deur in- en uitstappen" wordt door de passagier als zeer prettig ervaren. Begin dit jaar hebben wij onze dienstverlening verder uitgebreid met de aanschaf van parkeerpassen van voor Luchthaven Schiphol. Onze chauffeurs kunnen hierdoor hun voertuig direct voor de aankomsthal van Luchthaven Schiphol parkeren. U of uw klanten hoeven hierdoor niet meer met hun bagage naar de verschillende parkeergarages te lopen, maar kunnen direct in onze gereedstaande voertuig(en) stappen.

Wifi:

Correct Monnereau heeft speciaal voor haar zakelijke reizigers Wifi in de voertuigen. Onze passagier kan hierdoor desgewenst online werken. Deze service bieden wij kosteloos aan in zowel Nederland als in Duitsland en is vanzelfsprekend op verzoek ook beschikbaar voor niet zakelijke klanten!

Met name voor de reizigers die vanuit het buitenland komen en geen Nederlandse provider hebben blijkt dit een uitkomst. U of uw buitenlandse gast hoeft geen verbinding te maken met een buitenlandse provider, wat behoorlijk kosten scheelt.

Correct Monnereau interieur 162

U wilt comfortabel vervoer... wij regelen het graag voor u.    

Correct Monnereau is synoniem voor service


© 2019 Correct MonnereauSitemapDisclaimer Contact webdesign & cms: a&m impact