Naar inhoudNaar navigatie

Liggend vervoer

Correct Monnereau vergroot uw wereld


Correct Monnereau, de specialist in personenvervoer, biedt voor personen die niet zittend vervoerd kunnen worden, comfortabel liggend vervoer.

Wij beschikken over ligtaxí's en professionele chauffeurs die u, op het moment dat u dat wilt, liggend kunnen vervoeren.

U wordt op een door u gewenst tijdstip door onze ligtaxi  opgehaald en neemt plaats op de brancard die onze medewerker(s) meenemen. Met brancard en al wordt u in de ligtaxi gereden en wordt u naar uw bestemming vervoerd. Bovendien kunnen 1 of 2 vrienden of familieleden met u meereizen.

Deze vorm van liggend vervoer is uitermate geschikt voor een rit rechtstreeks van A naar B, maar ook zeker voor een dagje uit. Indien gewenst kunnen onze medewerkers u hierbij begeleiden.


U kunt gebruik maken van onze ligataxi service voor vervoer binnen Nederland maar ook voor ritten van en naar het buitenland. Wij zijn in staat om snel te reageren, in veel gevallen kunt u de volgende dag al opgehaald worden in het buitenland.


Wilt u meer informatie over onze ligtaxi's stuurt u dan een e-mail naar ligtaxi@monnereau.nl of telefonisch via het nummer 0314 - 325 377

Wij adviseren u graag en denken graag met u mee voor de voor u meest passende oplossing van vervoer.

  Correct Monnereau LigtaxiLigtaxi 2Ligtaxi 3


Wilt u een rit reserveren, bel dan +31(0)314-324020

Wilt u meer weten, of een prijsopgave willen, stuur dan een e-mail naar: info@monnereau.nl

© 2019 Correct MonnereauSitemapDisclaimer Contact webdesign & cms: a&m impact