Naar inhoudNaar navigatie

Liggend Ziekenvervoer / ligtaxi

Correct Monnereau, de specialist in personenvervoer, biedt ook voor zieke personen comfortabel liggend vervoer, onze zogenaamde ligtaxi.

Wij beschikken over ligtaxí's en professionele chauffeurs die u, op het moment dat u dat wilt, liggend kunnen vervoeren. Onze ligtaxi is niet uitgevoerd als ambulance maar is een discrete antracietgrijze Mercedes V-Klasse, van alle gemakken voorzien, en uitgevoerd met privacyglas.

U wordt op een door u gewenst tijdstip opgehaald en neemt plaats op de brancard die onze medewerker(s) meenemen. Met brancard en al wordt u in onze ligtaxi gereden en wordt u naar uw bestemming gebracht. Eventueel kunnen er twee begeleiders meereizen.

Onze medewerkers zijn geen ziekenverzorgers maar indien gewenst kunnen onze medewerkers u wel begeleiden van A tot Z.

U kunt gebruik maken van onze ligataxi service voor vervoer binnen Nederland maar ook voor ritten van en naar het buitenland. Wij zijn in staat om snel te reageren, in veel gevallen kunt u de volgende dag al opgehaald worden in het buitenland.

Wilt u meer informatie stuurt u dan een e-mail naarligtaxi@monnereau.nl of telefonisch via het nummer 0031 (0) 314 - 325 377

Correct Monnereau Ligtaxi


© 2019 Correct MonnereauSitemapDisclaimer Contact webdesign & cms: a&m impact