Naar inhoudNaar navigatie

Duurzaam en Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Correct Monnereau is zich bewust van haar postie in de maatschappij. Dit uit zich in tal van zaken. Zo steunen wij bijvoorbeeld een groot aantal maatschappelijke projecten door middel van sponsoring met geld maar ook met middelen.

Daarnaast ondernemen wij ook duurzaam. Zeker een onderneming die jaarlijks veel kilometers maakt, is dagelijks bezig om oplosssingen te zoeken om het milieu zo min mogelijk te belasten.

Zo ging Correct Monnereau als een van de eerste taxibedrijven rijden met auto's met een milieulabel A. Op deze manier reduceren wij de CO2 uitstoot. Maar ook onze chauffeurs worden standaard opgeleid volgens "Het Nieuwe Rijden". Hetgeen brandstofverbruik reduceert maar ook slijtage van banden en remmen verminderd.

Om de gereden kilometers te compenseren ontwikkelt Correct Monnereau nieuwe natuur op Landgoed Het Hoenderbosch. Het Landgoed bestaat uit 12 ha bos en ongeveer 8 ha akker dat stukje bij beetje steeds verder ontwikkeld wordt. Door het planten van o.a. bomen worden de kilometers die wij rijden gecompenseerd en kunnen we zeggen dat we klimaatneutraal rijden..

In het kader van maatschappelijk verantwoord ondernemen stellen wij het Landgoed ook open voor Natuurmonumenten en bijenvereniging. Een paar mala per jaar worden er door Natuurmonumenten ook rondleidingen gegeven aan belangstellenden van dit project en natuurliefhebbers.

Onder het label Green Hearses introduceerde Correct Monnereau een rouwauto op GroenGas.

Alles met elkaar zetten wij dagelijks een stap in nog duurzamer ondernemen.

  Correct Monnereau duurzaam MVO Maatschappelijk verantwoord Ondernemen


© 2019 Correct MonnereauSitemapDisclaimer Contact webdesign & cms: a&m impact