Naar inhoudNaar navigatie

Over ons


64 jaar passie voor personenvervoer

Service staat bij alles wat wij doen hoog in het vaandel. Neem nu ons taxiwagenpark. Dat bestaat uit diverse voertuigen; van taxi tot combi-, rolstoel,- of personenbus. Onze rolstoelbussen zijn bovendien uitgerust met liften waardoor ook personen met een handicap op een comfortabele, veilige en snelle manier vervoerd kunnen worden. Voor mensen die alleen liggend vervoerd kunnen worden hebben wij speciaal een ligtaxi . Neem verder onze moderne centrale, dit volledig geautomatiseerde coördinatiecentrum verwerkt vele honderden ritten per dag. Stipt en correct.

Veiligheid en betrouwbaarheid is minstens zo belangrijk. Om niets aan het toeval over te laten, hebben wij bij Correct Monnereau het onderhoud van het complete wagenpark uitbesteedt aan goed geoutilleerde bedrijven. Goed opgeleide monteurs dragen de zorg voor het periodieke onderhoud en de diverse verplichte keuringen. Zij kennen onze voertuigen door en door en staan zo garant voor optimale veiligheid.

Rouwrijden is een specifieke dienstverlening. Bij Correct Monnereau zijn we niet alleen specialist op dit gebied, maar ook één van de grotere in de regio. Ook hier gaan we vaak verder dan anderen. Naast het vervoer, op de dag van de uitvaart, van de overledene en de familie, bieden wij ook ondersteuning bij het verzorgen en overbrengen van de overledene.

U ziet het, personenvervoer is Correct Monnereau en Correct Monnereau is synoniem voor service.

  Correact Monnereau Tankstation


© 2019 Correct MonnereauSitemapDisclaimer Contact webdesign & cms: a&m impact