Naar inhoudNaar navigatie

Kinderrouwauto

Bij het regelen van een kinderuitvaart blijkt eigenlijk pas dat we niet zijn ingesteld op het afscheid nemen van een kind. Het is ook tegennatuurlijk. Veel uitvaart faciliteiten zijn gericht op volwassenen, zo ook het vervoer. Een standaard rouwauto is vaak veel te groot voor een kinderuitvaart waardoor het afscheid onpersoonlijk wordt.

Speciaal voor de uitvaart van een kindje hebben wij daarom een kinderrouwauto gebouwd. Een roomwitte Fiat 500. De auto is verlengd zonder concessies te doen aan de uitstraling. Op deze manier kunnen we op een passende manier een kind naar zijn of haar laatste rustplaats brengen.

Het is voor ouders mogelijk om zelf met de Kinderouwauto te rijden. Wij brengen de Kinderrouwauto, helpen met inzetten, en halen later de auto weer op bij crematorium of begraafplaats.

De Kinderrouwauto is speciaal ontwikked voor Kinderuitvaarten. De maximale lengte van het kistje of mandje is 1.40 meter. Naast en rond het kistje is ruimte voor tekeningen, knuffels en bloemen.

Fiat 500 kinderrouwauto kleine rouwauto kinderlijkauto minirouwauto   Fiat 500 kinderrouwauto kleine rouwauto kinderlijkauto minirouwauto 2
 Zie ook:   Filmfragment inzet Kinderrouwauto

Correct Monnereau Kinderrouwauto vlinder


         Meer informatie: www.kinderrouwauto.nl


 

Wilt u een rit reserveren, bel dan +31(0)314-325377

Wilt u meer weten, of een prijsopgave willen, stuur dan een e-mail naar: info@monnereau.nl

© 2019 Correct MonnereauSitemapDisclaimer Contact webdesign & cms: a&m impact