Naar inhoudNaar navigatie

Parumo

Wie is PARUMO?

PARUMO is een initiatief van Correct Monnereau Speciaal Vervoer, Straver Mobility, Van der Lans&Busscher, Van Kleef uitvaartvervoer en Verstraaten Staatsievervoer.

Het betreft een uniek samenwerkingsverband, ondersteund met de beste middelgrote regionale uitvaartvervoerders. Ze zijn verspreid over heel Nederland en hebben hun krachten gebundeld om uitvaartondernemers optimaal van dienst te kunnen zijn.

PARUMO combineert de voordelen van een regionale vervoerder en een landelijk opererend uitvaartbedrijf. Een uitvaartondernemer profiteert zodoende van een landelijke dekking terwijl deze onverminderd kan vertrouwen op persoonlijke aandacht, op de wijze zoals een uitvaartondernemer deze van een regionale/locale aanbieder mag verwachten.

Mensen hebben steeds specifiekere wensen als het gaat om hun uitvaart. Parumo maakt het mogelijk om een heel persoonlijke invulling te geven aan het vervoer bij de uitvaart. Zij realiseert dit dankzij een unieke samenwerking met lokale uitvaartvervoers­bedrijven. Het resultaat; een landelijk netwerk met het allergrootste aanbod van unieke uitvaartauto's.


    Meer informatie: www.parumo.nl


Wilt u een rit reserveren, bel dan +31(0)314-325377

Wilt u meer weten, of een prijsopgave willen, stuur dan een e-mail naar: info@monnereau.nl

© 2019 Correct MonnereauSitemapDisclaimer Contact webdesign & cms: a&m impact