Naar inhoudNaar navigatie

Uitvaartassistentie

Kent u als uitvaartverzorger het gevoel dat u af en toen een handje te kort komt?

Dan kan de inzet van een uitvaart assistent uitkomst bieden. Wij kunnen u ondersteunen met zowel dames als heren uitvaartassistentie tijdens een uitvaart, maar ook bij een rouwbezoek of condoleance. Maar uitvaartassistentie omvat ook verkeersregelaars of huisbewaking.

Wij bieden gastdames of heren die U kunnen ontlasten zodat u zich kunt focussen op de familie.

Rouwbezoek of Condoleance

Wij kunnen u ontzorgen met gastdames die ervaring hebben in het ontvangen en begeleiden van families en nabestaanden bij een rouwbezoek of condoleance

hebben ook ruime ervaring in het "koffieschenken' bij een koffietafel of tijdens een rouwbezoek of condoleance.

uitvaartcentrum Duiven afscheidshuis de liemers

Assistentie tijdens uitvaart

Op de dag van de uitvaart kan een uitvaartassistent u op tal van manieren ontlasten. u kunt daarbij denken aan belangstellenden ontvangen, het begeleiden va het tekenen van het register. Het aanpakken en schikken van bloemstukken. en diverse handen spandiensten.

Uitvaartassistentie gastdame liemers 3

Verkeersregelaars

Bij uitvaarten waarbij veel belangstellenden verwacht worden. Kunnen Verkeersregelaars uitkomst bieden. Enerzijds om een verkeer- of parkeerchaos te voorkomen. Anderzijds om belangstellenden te ontzorgen. Die hoeven zich immers geen zorgen te maken om een parkeerplek oid.

U heeft dan alles tot in de puntjes geregeld! 

Uitvaartassistentie verkeersregelaar

Huisbewaking.

Het in de gaten houden van een huis kan in sommige gevallen een goed idee zijn. We plaatsen immers niet alleen nog een kennisgeving in dekrant maar ook op de diverse social media. Kwaadwillenden kunnen dan eenvoudig hun slag slaan. Voorkom extra verdriet wanneer bij thuiskomst blijkt dat er ingebroken is en zorg voor bewaking. Wij beschiiken over gecertificeerde beveiligers die ook in bezit van een Verklaring Omtrent Gedrag.

Uitvaartassistentie verkeersregelaar beveiliging

Proffesionele uitstraling

Voor veel uitvaartondernemingen is een extra handje soms onontbeerlijk, maar iemand daarvoor in dienst nemen is vaak onhandig. De uitvaartbranche kenmerkt zich immers door extremiteiten. Het ene moment is het druk en dan weer niet. Daarbij komt het over het algemeen ook tegelijk. Juist dan kan Uitvaartassistentie een uitkomst zijn.

  • Geen arbeidsverhouding
  • Geen verplichtingen
  • Geen uitvaart, dan geen kosten.
  • Altijd professionele medewerkers
  • Proffesionele uitstraling van uw bedrijf

Kleding:

Standaard zijn onze gastdames en heren gekleed in een donkerblauw, drie-delig, kostuum. Bij de dames zou een shawl van uw eigen organisatie gedragen kunnen worden en bij de heren eventueel een stropdas. Op deze manier stralen we uit dat we van 1 uitvaartonderneming zijn.

Onze uitvaartassitenten beschikken over eigen vervoer en zijn dus niet van u of iemand afhankelijk om zich te verplaatsen.

Bent u geinteresseerd in deze dienstverlening, heeft u vragen of bent u geinteresseerd in de prijzen, schroom dan niet om ons vrijblijvend te benaderen.

U kunt ons telefonisch bereiken via het nummer : 0314 - 325 377. of via email: rouwvervoer@monnereau.nl

Wilt u een rit reserveren, bel dan +31(0)314-325377

Wilt u meer weten, of een prijsopgave willen, stuur dan een e-mail naar: info@monnereau.nl

© 2019 Correct MonnereauSitemapDisclaimer Contact webdesign & cms: a&m impact