Naar inhoudNaar navigatie

Uitvaartbus

Uniek in deze vorm is onze rouwbus / uitvaartbus waarmee naast de overledene ook 7 nabestaanden mee kunnen rijden.

Steeds vaker wordt een uitvaart een persoonlijke herdenking, waarbi afgeweken wordt van traditionele paden. Daarin past het ook dat nabestaanden meer zlef willen doen bij de uitvoering van de uitvaart en dat ze er ook meer bij betrokken willen worden. Dit leidt ertoe dat men ook tot het einde bij de overledene wil blijven en dat men de overledene tot het laatst wil begeleiden. Uitvaartbus rouwbus rouwauto

Om deze wens te kunnen vervullen, is er de Uitvaartbus. Het fenomeen is bekend maar dan gaat het om een touringcar waarin men met een grotere groep naast de overledene kan plaatsnemen.

Wij houden het intiemer waardoor het mogelijk is om met een kleiner gezelschap, dus met een kleiner voertuig, de overledene te begeleiden naar de laatste rustplaats. Door het gebruik van de kleuren rood, grijs en zwart in het interieur is een warme en intieme sfeer gecreëerd in onze rouwbus.

De Uitvaartbus of Rouwbus is verder een discrete Mercedes Sprinter zonder uiterlijke kenmerken en voorzien van privacyglas, waarin, buiten de chauffeur, 7 personen kunnen plaatsnemen. De overledene wordt via de achterzijde tussen de nabestaanden geplaatst.

 

Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar via:

Telefoon: 0314 - 325 377

E-mail: rouwvervoer@monnereau.nl


Wilt u een rit reserveren, bel dan +31(0)314-325377

Wilt u meer weten, of een prijsopgave willen, stuur dan een e-mail naar: info@monnereau.nl

© 2019 Correct MonnereauSitemapDisclaimer Contact webdesign & cms: a&m impact