Bel ons direct

Home

Maatschappelijke positie

Correct Monnereau is zich bewust van haar positie in de maatschappij. Dit uit zich in tal van zaken. Zo steunen wij bijvoorbeeld een groot aantal maatschappelijke projecten door middel van sponsoring met geld maar ook met middelen.

 

Milieulabel A

 

 

Correct Monnereau ging als één van de eerste taxibedrijven rijden met auto's met een milieulabel A. Op deze manier reduceerden wij al een deel van de CO2 uitstoot.

 

Maar ook onze chauffeurs worden standaard opgeleid volgens "Het Nieuwe Rijden". Hetgeen brandstofverbruik reduceert maar ook slijtage van banden en remmen verminderd.

Duurzaam ondernemen

Daarnaast ondernemen wij ook duurzaam. Zeker een onderneming die jaarlijks veel kilometers maakt, is dagelijks bezig om oplossingen te zoeken om het milieu zo min mogelijk te belasten.

 

Rondleidingen Natuurmonumenten

In het kader van maatschappelijk verantwoord ondernemen stellen wij het Landgoed ook open voor Natuurmonumenten en bijenvereniging. Zo worden er een paar maal per jaar door Natuurmonumenten rondleidingen gegeven aan belangstellenden van dit project en natuurliefhebbers.

 

Green Hearses

 

Onder het label Green Hearses introduceerde Correct Monnereau als eerste een rouwauto op GroenGas.

 

En vanaf begin 2020 rijden al onze diesel aangedreven auto’s op 100% biologische brandstof. Deze zogenaamde HVO100 brandstof reduceert de CO2 uitstoot tot 89%.