Bel ons direct
Personenvervoer Rouwvervoer

Home

Comfortabel vervoer terwijl u kunt blijven liggen.

Correct Monnereau, de specialist in personenvervoer, biedt ook comfortabel liggend vervoer, onze zogenaamde ligtaxi’s.

 

Wij beschikken over ligtaxí's en professionele chauffeurs die u, op ieder gewenst ogenblik en overal in Europa, liggend kunnen vervoeren. Onze ligtaxi’s zijn niet medisch ingericht of optisch uitgevoerd als ambulance, maar zijn discrete Mercedes V-klasse’s en van alle gemakken voorzien zoals luchtvering, airconditioning, privacy glas en een comfortabele stryker-brancard.  

Beschikbaarheid controleren of direct reserveren.

U wordt op een door u gewenst tijdstip opgehaald en neemt plaats op de brancard die onze medewerker(s) meenemen. En indien u niet de mogelijkheid hebt om zelf op de brancard plaats te nemen assisteren onze medewerkers desgewenst met het overleggen naar de brancard. Met brancard en al wordt u in onze ligtaxi gereden en wordt u naar uw bestemming vervoerd.

Naast de klant op de brancard kunnen er desgewenst twee tot drie extra passagiers of begeleiders meereizen.

Onze medewerkers zijn geen ziekenverzorgers maar indien gewenst kunnen onze medewerkers u, bijvoorbeeld in een ziekenhuis voor een onderzoek oid, wel van A tot Z begeleiden. U kunt dan ook gewoon óp de brancard blijven liggen.

Ligtaxi vanuit het buitenland ?

Geen enkel probleem, u kunt gebruik maken van onze ligtaxi service voor vervoer binnen Nederland maar ook voor ritten van en naar het buitenland. Al onze voertuigen zijn er voor ingericht, denk aan winterbanden en sneeuwkettingen. Wij zijn in staat om snel te reageren, in veel gevallen kunt u de volgende dag al opgehaald worden in het buitenland.

 

Wilt u meer informatie of zo spoedig mogelijk gebruik maken van onze ligtaxi dan kunt u ons 24/7 bereiken onder telefoonnummer 0314 - 32 53 77