Bel ons direct
Personenvervoer Rouwvervoer

Home

Ruim 60 jaar Uitvaart-dienstverlening

De garage van Correct Monnereau in Doetinchem biedt een fascinerende kijk op de geschiedenis van dit 65 jaar oude familiebedrijf. Er staat een lange rij met glimmende gepoetste hedendaagse rouwwagens (o.a. Mercedes, Cadillac, Rolls Royce, Daimler). Maar er staat ook een prefect gerestaureerde Vauxhall uit 1950 waarmee Herman Monnereau de basis legde voor het bedrijf. Er staan twee crèmekleurige A-Fords waarmee Hermans zoon Hanry Monnereau duizenden bruisparen naar het stadhuis reed. En in een hoekje van de garage staat de elektrische speelgoed Mercedes van de 5-jarige Tim Monnereau op te laden.

 

Auto’s van vier generaties Monnereau onder één dak, Maurits Monnereau vindt het een toepasselijk beeld. En hij raakt er niet over uitgepraat, want de man die samen met zijn zus Ilse leidinggeeft aan het familiebedrijf is een verhalenverteller pur sang.Wij zijn al ruim 60 jaar de totaalontzorger voor uitvaartondernemers in de regio. We hebben de beschikking over postmortale teams, welke gespecialiseerd zijn in de overledenenzorg. Dag en nacht rijden staan zij voor u klaar om de beste zorg te leveren voor de nabestaanden. Wij zijn ook bekend met onze nette staatsieauto’s, van een klassieke Rolls Royce of Daimler tot een splinternieuwe Mercedes op biobrandstof of de elektrische Tesla.
Ook verhuren wij diverse rouwgoederen, hebben de beschikking over diverse eigen uitvaartcentra, hospitality medewerkers en ook een professionele Servicedesk, waar u als uitvaartverzorger altijd gebruik van kunt maken. Of het nu gaat om een repatriëring, paard en wagens, restauratie… wij kunnen u met alles op het gebied van de uitvaart ondersteunen en helpen. Samen met ons landelijke netwerk van Funeral Assist zullen wij op elke vraag een passend antwoord hebben.


Kortom, Correct Monnereau kan u op het gebied van overledenenzorg van A tot Z ondersteunen.

Meer weten over Correct Monnereau
Vacatures Correct Monnereau

Wagenpark Staatsievervoer

Klik op onderstaande link voor een overzicht van ons gehele staatsievervoer.

Foto's Staatsievervoer

Actueel

Meer weten, een specifieke vraag of een dienst reserveren?

U kunt ons bereiken op

telefoonnummer: +31 (0)314-325377 of

e-mail: servicedesk@monnereau.nl