Bel ons direct
Personenvervoer Rouwvervoer 

Home

Assistent Planner Personenvervoer (M/V)

Bewaar jij het overzicht als het hectisch wordt? En beschik jij over communicatieve vaardigheden? Dan zijn wij op zoek naar jou!

 

Correct Monnereau is een familiebedrijf. Bijna 70 jaar lang verzorgen wij taxivervoer in Doetinchem en in de rest van de Achterhoek. Verder verzorgen we ook vervoer voor uitvaarten en verhuren Campers. De klant moet tevreden zijn, dat is het uitgangspunt. Service, betrokkenheid en kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel.

 

De functie:

Je komt te werken in een hecht team van planners. Deze afdeling is verantwoordelijk voor het dagelijks vervoer van leerlingen en cliënten naar speciaal onderwijs, (zorg)instellingen en dagbestedingen, luchthavenvervoer en Particulier vervoer. Aangezien merendeel van deze routes dagelijks terugkeren, wordt de basisplanning van deze routes gemaakt door de planners. Als assistent planner groepsvervoer ben je de schakel tussen klant, planner en chauffeur. Je zorgt voor een goede volgordelijke planning van het routevervoer en de overige ritten. Dagelijks heb je veel contact via telefoon en mail met ouders, opdrachtgevers, en chauffeurs, Wanneer er een leerling of deelnemer wordt afgemeld verwerk jij deze afmelding en bekijk je of de route voor die dag nog efficiënt verloopt. Is er een chauffeur ziek dan zorg jij er samen met de planner voor dat de route wordt overgenomen door een andere chauffeur.

 

Wij bieden:

 

Wat vragen wij van jou:

 

Reageren?

Heb jij interesse om ons team te komen versterken? Of ken jij iemand die hier interesse in heeft? Laat het ons weten door je motivatie en je cv per e-mail te sturen naar t.a.v. Wim Heerbaart;  info@monnereau.nl

 

 

Overledenenverzorger Oproepkracht

Een uitvaartondernemer belt naar onze Servicedesk in Doetinchem met een melding van overlijden. Onze overledenenverzorgers worden opgeroepen en komen naar de zaak toe. Ze stappen in de (elektrische) overbrengauto en vertrekken naar de locatie van overlijden. In de auto lezen zij op de tablet de opdracht nog eens rustig door. Op de locatie aangekomen maken zij contact met de nabestaanden. Empathie is erg belangrijk. Zij leggen rustig uit wat er gaat gebeuren en starten met de verzorging van de overledene. Het is ook mogelijk dat de nabestaanden hierbij helpen. Vervolgens wordt de overledene netjes op de brancard gelegd en samen met de nabestaanden lopen ze naar de auto toe. 1 medewerker doet een uitgeleide en loopt netjes voor de auto de straat uit. Vervolgens rijden ze rustig door naar het uitvaartcentrum. Inmiddels is de tweede opdracht ook al binnengekomen. Dit betreft een thuisopbaring in een uitvaartkist in de woonkamer van de overledene.

 

Onze oproepkrachten zitten in een flexpool, die de vaste zorgteams kunnen ondersteunen bij piek momenten. De werkzaamheden zijn voornamelijk buiten kantooruren, dus prima te combineren met uw huidige baan. Samen zullen wij met jou bespreken wat de mogelijkheden zijn. Er is ook een mogelijkheid om door te groeien naar vaste uren.

 

Gezien de samenstelling van ons team zijn wij opzoek naar een mannelijke collega.

 

Vereisten:

 

· Woonachtig binnen een straal van 10 kilometer van Doetinchem

· Rijbewijs B

. minimale leeftijd: 28 jaar

 

Functie-eisen:

· Ervaring in de verzorgende sector of uitvaartbranche is een pré

· Representatief

· Fysiek sterk

· Goede communicatieve vaardigheden

· Goed mondeling taalgebruik

· Gastvrij

 

Werkzaamheden:

· Het overbrengen/vervoeren van overledenen

· Het verzorgen, kisten en/of opbaren van overledenen

· Administratieve proceduresArbeidsvoorwaarden:
Wij bieden een functie op basis van 0- uren. De beloning is conform cao Uitvaartbranche.

 

Solliciteren:
Bent u geïnteresseerd in deze functie? Mail dan uw gemotiveerde sollicitatiebrief met CV (met daarin ook uw pasfoto) naar: berry@monnereau.nl

 

Acquisitie is niet gewenst.

Algemeen medewerker (M/V)

Heb jij affiniteit met auto’s, in het bijzonder rouwauto’s of speciale voertuigen, en vind jij het belangrijk dat auto’s er altijd als een plaatje bij staan, dan zijn wij misschien wel op zoek naar jou.

 

Correct Monnereau is een familiebedrijf dat al bijna 70 jaar lang taxi- en rouwvervoer verzorgt. En sinds vorig jaar verhuren wij ook campers.

 

Onze rouw- en volgauto’s worden dagelijks gewassen en tip top voor hun volgende rit klaar gezet. Ook de uitgifte en inname van campers is een zaak die zorgvuldig voorbereid moet worden. En daarvoor zoeken wij een nieuwe medewerker.

 

De functie:

Jij bent als algemeen medewerker de verantwoordelijke in onze werkplaats en magazijnen. Zorgt dat de rouw- en volgauto’s schoon klaarstaan voor hun volgende rit. Bent aanspreekpunt voor al onze leveranciers. Denk hierbij ook aan leveranciers van uitvaartkisten e.d. Maar ook als aanspreekpunt voor klein onderhoud aan onze voertuigen komen onze chauffeurs bij jou. Auto’s die naar de garage moeten, dat loopt allemaal via jou. En moet er een auto van ons naar één van onze Parumo partners, dan ben jij hiervoor de aangewezen persoon. Tevens ben jij diegene die ervoor zorgt dat ons terrein, de werkplaats, de magazijnen en de groenstroken e.d. allemaal netjes zijn.

 

Wij bieden:

 

Wat vragen wij van jou:

 

Solliciteren?

Heb jij interesse om ons team te komen versterken? Of ken jij iemand die hier interesse in heeft? Laat het ons weten door je motivatie en je cv per e-mail te sturen naar t.a.v. Marcel van Dijk;  Marcel@monnereau.nl