Bel ons direct

Home

Voor het rolstoelvervoer beschikken wij over een groot aantal verschillende voertuigen waarvan wij gebruik maken om u comfortabel en veilig naar de plaats van bestemming te brengen.

 

Alle voertuigen beschikken over een oprijdplateau of lift waarmee onze medewerkers u gemakkelijk en veilig in het voertuig krijgen. Deze worden jaarlijks aan een inspectie onderworpen en gekeurd.

 

Omdat wij ons realiseren dat iemand in een rolstoel een rit in een voertuig anders ervaart dan iemand die kan plaatsnemen op een reguliere zitplaats doen wij geen consessies op het gebied van veiligheid en comfort. Daarom zijn onze rolstoelvoertuigen uitgerust met rolstoelplateaus of liften en vierpunts fixatiesystemen met driepuntsgordel.

 

Daarnaast zijn de chauffeurs van Correct Monnereau opgeleid om met dit soort vervoer om te gaan en maken ze gebruik van veilig vastzetmateriaal.

Naast onze bussen, waarmee we meerdere rolstoelgebruikers samen kunnen vervoeren, beschikken wij ook over een aantal speciale Volkswagen Caddy's. Deze rolstoeltaxi's kunnen wij 1 rolstoel en 4 passagiers vervoeren.

Informeer naar onze mogelijkheden en scherpe tarieven.

Dit kan via ons contactformulier, email; info@monnereau.nl maar ook via telefoon: 0314 - 32 40 20