Bel ons direct
Personenvervoer Rouwvervoer 

Home

Voor een afspraak bij uw arts, voor een bezoek aan de specialist en in tal van andere gevallen kunt u, als u daarvoor een medische verklaring hebt, gebruik maken van ons ziekenvervoer. Wij verzorgen voor u de taxirit maar ook de administratie. Wij declareren de ritten rechtstreeks bij uw zorgverzekeraar, deze zorg nemen wij u uit handen. 

 

U kunt afspraken al geruime tijd van tevoren aan ons doorgeven. Wanneer er sprake is van zogenoemd serievervoer kunt u ook al deze data aan ons doorgeven. Wij registreren al deze data en zo bent u verzekerd van tijdig en correct vervoer. De taxi komt op het afgesproken moment bij u voor de deur en brengt u op tijd naar uw afspraak.

Ons ziekenvervoer is beschikbaar voor alle verzekerden. U kunt ons dus bellen wanneer u bij bijvoorbeeld Menzis, ONVZ, Unive, Achmea, UMC zorgverzekering, Trias, Iza, IZZ zorgverzekering, Stichting Ziektekosten Verzekering, CZ of bijvorrbeeld FBTO verzekerd bent. Maar ook als u elders verzekerd bent kunnen wij het vervoer voor u verzorgen. U bent bovendien bij ons niet duurder uit dan bij een taxibedrijf dat die zorgverzekeraar voordraagt.

Heeft u vragen over vervoer bij bestralingstherapie of voor dialyse, belt u ons dan gerust. Wij hebben er de nodige ervaring in en onze servicedeskmedewerkers kunnen dan samen met u tot een passende vervoersoplossing komen.

Informeer naar onze mogelijkheden en scherpe tarieven.

Dit kan via ons contactformulier, email; info@monnereau.nl maar ook via telefoon: 0314 - 32 40 20