Uitvaartzorg
Rouwvervoer

Home

Taxi nodig? BEL DIRECT: 0314-324020

 

 

 

 

Sinds 1 juni 2022 heeft TCR Raalte al onze personenvervoer activiteiten overgenomen

Wij kunnen iedere gewenste vorm van taxivervoer aanbieden, altijd uitgevoerd met een representatieve auto met een discrete en correct geklede chauffeur.

 

Wij kunnen uw gasten ophalen of wegbrengen in de stijl zoals u die wenst bij uw klant. Zakelijk met een Mercedes-Benz E-klasse, een Mercedes-Benz Sprinter of een Mercedes-Benz V-klasse, uiteraard voorzien van Privacyglass.

En of u nu alleen reist, met klanten, relaties of collega’s, in onze taxi’s of comfortabele bussen vervoeren wij u eventueel tot 8 personen.  En indien uw gezelschap toch groter is zoeken onze servicedeskmedewerkers samen met u naar de juiste combinatie aan voertuigen voor de grote van uw gezelschap.

TCR Raalte

Wij doen transfers van en naar alle luchthavens op een comfortabele manier. En of u nu alleen reist, met collega’s of bijvoorbeeld uw gezin, in onze taxi’s of comfortabele bussen vervoeren wij u eventueel tot 8 personen. 

En indien uw gezelschap toch groter is zoeken onze servicedeskmedewerkers samen met u naar de juiste combinatie aan voertuigen voor de grote van uw gezelschap.

Ook voor het zittend ziekenvervoer bent u bij ons aan het juiste adres.

Voor een afspraak bij uw arts, voor een bezoek aan de specialist en in tal van andere gevallen kunt u, als u daarvoor een medische verklaring hebt, gebruik maken van ons ziekenvervoer. Wij verzorgen voor u de taxirit maar ook de administratie. Wij declareren de ritten rechtstreeks bij uw zorgverzekeraar, deze zorg nemen wij u uit handen. 

 

U kunt afspraken al geruime tijd van tevoren aan ons doorgeven. Wanneer er sprake is van zogenoemd serievervoer kunt u ook al deze data aan ons doorgeven. Wij registreren al deze data en zo bent u verzekerd van tijdig en correct vervoer. De taxi komt op het afgesproken moment bij u voor de deur en brengt u op tijd naar uw afspraak.

 

Ons ziekenvervoer is beschikbaar voor alle verzekerden. U kunt ons dus bellen wanneer u bij bijvoorbeeld Menzis, ONVZ, Unive, Achmea, UMC zorgverzekering, Trias, Iza, IZZ zorgverzekering, Stichting Ziektekosten Verzekering, CZ of bijvorrbeeld FBTO verzekerd bent. Maar ook als u elders verzekerd bent kunnen wij het vervoer voor u verzorgen. U bent bovendien bij ons niet duurder uit dan bij een taxibedrijf dat die zorgverzekeraar voordraagt.

Heeft u vragen over vervoer bij bestralingstherapie of voor dialyse, belt u ons dan gerust. Wij hebben er de nodige ervaring in en onze servicedeskmedewerkers kunnen dan samen met u tot een passende vervoersoplossing komen.