Uitvaartzorg
Rouwvervoer

Home

Taxi nodig? BEL DIRECT: 0314-324020

 

 

 

 

Sinds 1 juni 2022 heeft TCR Raalte al onze personenvervoer activiteiten overgenomen

Ook voor familie-uitjes, buurtuitjes, een uitje van de sportvereniging of ander groepsvervoer bent u bij ons aan het juiste adres. Denk bijvoorbeeld ook aan het vele leerlingenvervoer dat wij in de regio verzorgen.

 

Of het nu om een lokaal ommetje gaat of een groepsrit naar de andere kant van het land, wij hebben de juiste taxi of taxi's. Onze servicedeskmedewerkers denken graag met u mee en kunnen altijd een passende offerte voor u maken.

TCR Raalte

Door onze keur aan voertuigen kunnen wij u het meest geschikte reisvoertuig aanbieden. Indien uw groep groter is dan 8 personen, wordt er aan de hand van het aantal personen samen naar een passende oplossing met meerdere voertuigen gezocht of een groter voertuig zoals een touringcar ingezet.

Het reizen van of naar het buitenland is ook geen probleem. En onze voertuigen zijn uiteraard allen voorzien van zogenaamde “all season” banden waarmee we het hele jaar door veilig de weg op kunnen.

Leerlingenvervoer

Wij hebben vele jaren ervaring met het dagelijks vervoer van leerlingen. Zo verzorgen wij dagelijks het leerlingenvervoer voor een groot aantal omliggende gemeenten.

 

Om het vervoer van leerlingen goed te kunnen doen, hebben onze chauffeurs een specifieke training gevolgd en rijden ze allemaal in keurige representatieve bussen.