Bel ons direct
Personenvervoer Rouwvervoer 

Home

Organiseert u een evenement, is uw bedrijf tijdelijk op een andere locatie gevestigd, of ligt het parkeerterrein te ver van de locatie, wij voorzien u graag van een pendeldienst tussen één of meerdere locaties.

 

In de directe omgeving van het centrum van Doetinchem of een evenement in de omgeving is het vaak lastig een om parkeerplaats te vinden. Is er geen parkeerbegeleiding voorhanden dan zijn gasten genoodzaakt om vaak lange afstanden te lopen, terwijl dit opgelost kan worden door het inzetten van een pendeldienst.

Direct reserveren.

Wij hebben diverse locaties in Doetinchem en de Achterhoek van waar wij een shuttledienst rijden. Bekende opstapplaatsen zijn het centraal station, station Doetinchem de Huet, de Varkensweide en het Sturko parkeerterrein.

Maar ook buiten Doetinchem, bijvoorbeeld Winterswijk, Lichtenvoorde, Ulft of Zelhem voorzien wij u graag van een pendeldienst.

In overleg met u faciliteren wij meerdere opstappunten zodat een combinatie van en naar het evenement of bedrijfslocatie mogelijk wordt gemaakt.

Afhankelijk van de benodigde capaciteit vervoeren wij u en uw gasten met personenauto's, kleinere personenbussen of touringcars. De kleinere personenbussen bieden de mogelijkheid om bijvoorbeeld ook mensen in een rolstoel of scootermobiel te vervoeren. Uiteraard kan ook handbagage gewoon mee in de taxi of bus.

 

De pendeldienst wordt uitgevoerd met voertuigen van een recent bouwjaar zodat alle moderne technieken zijn opgenomen in het voertuig. Denk daarbij aan airconditioning, zuinige motoren en toegangsvriendelijke instappen. Elke taxi, personenbus of touringcar wordt ingezet inclusief gecertificeerde chauffeur die u actief ondersteund bij het in- en uitstappen. Zo wordt ook vervoer naar een evenement met een rolstoel voor iedereen toegankelijk. 

 

Informeer naar onze scherpe tarieven.

Dit kan via ons contactformulier, email; info@monnereau.nl maar ook via telefoon: 0314 - 32 40 20