Uitvaartzorg
Rouwvervoer

Home

Film: Duurzaam ondernemen in de uitvaartbranche

Maatschappelijke positie

Geen onderneming kan nog bestaan zonder maatschappelijk betrokken te zijn bij haar omgeving. Ook Correct Monnereau draagt zijn steentje bij op het gebied van duurzaam ondernemen, maatschappelijke betrokkenheid en bijvoorbeeld sociale dienstbaarheid. Zo is Correct Monnereau betrokken bij grote projecten als het Hoenderbos, maar ook kleinschaliger kunnen wij wat betekenen voor lokale verenigingen of instaties. Denk aan het ter beschikking stellen van een voertuig met chauffeur of gewoonweg het overmaken van een kleine financiele bijdrage om een inititief van de grond te krijgen.

 

En met ruim 40 voertuigen op de weg denk je natuurlijk niet direct aan duurzaamheid. Correct Monnereau was echter als één van de eerste vervoerders in de regio met haar gehele wagenpark overgestapt op biologische brandstof. Deze HVO100 reduceert de CO2 uitstoot met maar liefst 89%

 

En wat te denken van ons initiatief om samen met enkele partners Tesla personenauto's om te bouwen naar Tesla rouwauto's. Wij zijn de eerste ondernemer in de regio met met 100% elektrische rouwauto's en overbrengvoertuigen rijden.  

Meer over Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen