Bel ons direct

Home

DVG is in 1992 opgericht als De Vier Gewesten BV, een landelijke franchiseorganisatie van taxi- en touringcarondernemingen. In ons ruim 25 jaar bestaan zijn we uitgegroeid tot een landelijk opererend netwerk van lokale vervoerders. Door onze krachten te bundelen leveren wij u kwaliteit en expertise op het gebied van personenvervoer.

Onze opleidingstak, DVG Kwaliteit & Opleidingen BV, biedt onze aangesloten vervoerders continue begeleiding bij ISO-certificeringen, het behalen van het TX-Keur en het Keurmerk Touringcarbedrijf. Kwalificaties die als leidraad dienen voor de onderneming en haar personeelsleden en die de klant garantie biedt op een kwalitatief hoogwaardige dienstverlening. Daarnaast biedt DVG Kwaliteit & Opleidingen een breed assortiment aan gespecialiseerde opleidingen voor het personenvervoer en adviseert zij onze vervoerders aangaande het opleidingspakket. Dit komt tot uitdrukking in klantvriendelijk personeel, efficiënte bedrijfsvoering en een continu streven naar kwaliteitsverbetering. 

DVG beschikt over een eigen regiecentrale (DVG Regie BV). Vanuit deze centrale verzorgen onze medewerkers dagelijks de gehele coördinatie van de diverse vervoersprojecten. Namens opdrachtgevers in heel Nederland coördineren wij circa 1,5 miljoen ritten per jaar.

Lees meer over DVG Personenvervoer