Bel ons direct

Home

Uitvaartcentrum Duiven "De Liemers"

Het uitvaartcentrum voor Duiven en omstreken. Wij zijn niet verbonden aan een verzekeraar of uitvaartonderneming, iedereen kan gebruik maken van het uitvaartcentrum. Derhalve is iedere uitvaartondernemer, groot of klein, van harte welkom om van onze faciliteiten gebruik te maken.

 

Het uitvaartcentrum van Duiven, gelegen bij de begraafplaats 't Heijlige Lant, is de laatste jaren niet meer in gebruik geweest. Dit is veranderd. Vanaf februari 2019 is het gebouw weer volledig in gebruik zijn als afscheidslocatie. Het gebouw is volledig gerevitaliseerd zodat het weer voldoet aan de wensen en eisen die we die tegenwoordig stellen aan uitvaartcentra. Daarmee heeft Duiven en omgeving weer een eigen opbaarlocatie gekregen.

 

 

Coronamaatregelen Uitvaartcentrum Duiven

Bij Uitvaartcentrum Duiven kunt u onder andere terecht voor.

 

o Opbaargelegenheid
o Gekoelde ruimte
o Verzorgingsruimte
o Rouwbezoek
o Condoleance
o Auladienst tot circa 50 personen (Corona: 15)
o Koffietafel tot circa 50 personen (Corona: 15)
o Uitgebreide catering mogelijkheden
o Ruimte voor herinneringsavond
o Ruimte voor lezingen
o Lichtjesavond

 

Uitvaartverzorgers kunnen ook van deze locatie gebruik maken voor een (voor)regeling of nazorg gesprek.

 

Ons kleinschalige uitvaartcentrum past helemaal in deze tijd. Het is een begrip in de regio . Wij zijn er om u te ontzorgen en vinden het belangrijk dat de bezoekers, ondanks de omstandigheden, zich op hun gemak voelen.
Ons gebouw is voorzien van nieuwe kleuren en heeft mooie begroeiing langs het pand, zoals de laurier en de wingerd. Het uitvaartcentrum is er voor inwoners uit Duiven, Groessen, Loo, Westervoort, Lathum, Giesbeek, Arnhem, Zevenaar, Babberich en alle andere dorpen in De Liemers. Het wordt ook wel Afscheidshuis de Liemers genoemd. Eventueel kunt u via ons ook het vervoer regelen naar het crematorium voor een crematie of de begraafplaats voor een begraafplaats. Bijvoorbeeld crematorium Dieren, Moscowa, Yarden Slangenburg, Fine Vita Heteren, Dela Waalstede Nijmegen etc.
Klik hier voor alle begraafplaatsen en crematoria in de regio.

 

Voor meer informatie of beschikbaarheid kunt u 24/7 contact opnemen via 

telefoonnummer: 06 - 10 03 57 68 of via emailadres: uc@monnereau.nl

 

Film Lichtjesavond 2020
Film Corona-opstelling Duiven