Uitvaartzorg
Rouwvervoer

Home

Uitvaartcentrum "Dennenlust" Zelhem

In Zelhem, Doetinchem, Duiven en Pannerden beschikken wij over zogenaamde White label uitvaartcentra. Dat wil zeggen dat het uitvaartcentrum niet gelieerd is aan een uitvaartonderneming of verzekeraar. Derhalve is iedere uitvaartondernemer, groot of klein, van harte welkom om van onze faciliteiten gebruik te maken.

 

Het uitvaartcentrum "Dennenlust' in Zelhem, gelegen bij de algemene begraafplaats, is eind 2020 door ons aangekocht. Direct is er begonnen met het omkleuren van het gebouw en de aanschaf van nieuwe meubels. Vanaf heden is het gebouw weer volledig in gebruik zijn als afscheidslocatie. Het gebouw is volledig gerevitaliseerd zodat het voldoet aan de wensen en eisen die we stellen aan een modern uitvaartcentra. Ook de 24 uurs kamer is volledig omgekleurd en voorzien van nieuw meubilair.

Direct naar informatiepagina uitvaartbegeleiders en partners

Bij uitvaartcentrum Dennenlust kunt u onder andere terecht voor: verzorgen, opbaren, rouwbezoek, condoleance, afscheidsceremonie tot 50 bezoekers (eventueel inclusief geluidsopname van de dienst) en een koffietafel.

 

Ook kunt u in ons uitvaartcentrum in Zelhem gebruik maken van een 24-uurs kamer.

 

Uitvaartverzorgers kunnen ook van de locatie gebruik maken voor een (voor)regeling of nazorg gesprek.

 

Voor meer informatie of beschikbaarheid kunt u 24/7 contact opnemen via 

telefoonnummer: 0314-325 377 of via emailadres: uc@monnereau.nl

Een digitale rondleiding door UC Dennenlust te Zelhem