Bel ons direct

Home

65 jaar Correct Monnereau

 

Al drie genetraties lang verzorgen wij personenvervoer. Herman Monnereau is in 1955 begonnen met één auto waarmee hij overdag rijlessen gaf en in de avonduren taxiritten verzorgde. Nadat zijn dienstenverband al snel werd uitgebreid met trouw- en staatsievervoer breide ook zijn wagenpark uit.

 

Een verhuizing naar een nieuwe locatie was hiermee een must. Naast alle vervoersdiensten aan de nieuwe locatie aan de Wijnbergseweg was er na de verhuizing ook een werkplaats en een tankstation. En nu, vele jaren later en twee generaties verder, bevat ons dienstenaanbod naast het reguliere taxivervoer, limousinevervoer, groepsvervoer en regulier zittend vervoer nu ook uniek liggend (zieken)vervoer.

Verder omvat ons dienstenaanbod rouwvervoer en volgvervoer. Wij zijn voor vele relaties tevens dé partner op het gebied van verhuur- of verkoopartikelen en kunnen wij opbaringen van overledenen verzorgen. Zowel thuis als in één van onze uitvaartcentra.

  

Service staat bij alles wat wij doen hoog in het vaandel. Neem nu ons taxiwagenpark. Dat bestaat uit diverse voertuigen; van reguliere taxi's tot combi-, rolstoel,- of personenbussen. Onze rolstoelbussen zijn bovendien uitgerust met liften waardoor ook personen met een handicap op een comfortabele, veilige en snelle manier vervoerd kunnen worden. Voor mensen die alleen liggend vervoerd kunnen worden hebben wij speciale een ligtaxi’s .

 

Neem verder onze moderne servicedesk, dit volledig geautomatiseerde coördinatiecentrum verwerkt vele honderden ritten per dag.       Stipt en correct.

 

Veiligheid en betrouwbaarheid is minstens zo belangrijk. Om niets aan het toeval over te laten, hebben wij bij Correct Monnereau het onderhoud van het complete wagenpark uitbesteedt aan goed geoutilleerde bedrijven. Goed opgeleide monteurs dragen de zorg voor het periodieke onderhoud en de diverse verplichte keuringen. Zij kennen onze voertuigen door en door en staan zo garant voor optimale veiligheid.

 

Rouwrijden is een specifieke dienstverlening. Bij Correct Monnereau zijn we niet alleen specialist op dit gebied, maar ook één van de grotere in de regio. Ook hier gaan we vaak verder dan anderen. Naast het vervoer, op de dag van de uitvaart, van de overledene en de familie, bieden wij ook ondersteuning bij het verzorgen en overbrengen van de overledene.

 

 

U ziet het, personenvervoer is Correct Monnereau en Correct Monnereau is synoniem voor service