Uitvaartzorg
Rouwvervoer

Home

Nieuw bedrijfspand voor Correct Monnereau

Donderdag 13 juni was het zover. Maurits Monnereau en Ilse Monnereau ontvingen de sleutel van ons nieuwe bedrijfspand. In het najaar '24 verhuizen wij van lokatie Wijnbergseweg naar Doetinchemseweg 53 in Doetinchem.

De voorbereidingen voor de verhuizing zijn in volle gang en er moet nog het nodige gebeuren, maar wilt u graag een kijkje komen nemen, dan bent u al van harte welkom. Wel even van te voren bellen, we zijn er nog niet alle dagen.

 

Overname deel van Rouwservice Nederland door Correct Monnereau

Verstraaten Staatsie Vervoer (VSV), Correct Monnereau (Monnereau) en Post Mortem (PM), drie vooraanstaande bedrijven in de logistieke dienstverlening rondom het levenseinde, hebben met succes de overname van het landelijk opererende Rouwservice Nederland (RSN) afgerond. Deze belangrijke stap markeert een significante ontwikkeling in de sector en biedt nieuwe kansen en mogelijkheden voor zowel de betrokken bedrijven als hun klanten en medewerkers.

Lees meer over de overname

De nieuwe Tesla Model 3 rouwauto's zijn binnen...

Onze relaties hebben ze al kunnen zien op de presentatiemiddag en vanaf eind oktober worden ze volop ingezet.

Een unieke, innovatieve en ecologische primeur in de uitvaartbranche.

Bent u ook benieuwd naar deze auto's, klik op onderstaande link of neem gerust contact met ons op, wij nodigen u graag uit om u uitgebreid te informeren over deze prachtige rouwauto's.

Tesla Model 3 rouwauto

Staatsie- of volgautochauffeur worden

Door een sterke groei binnen Funeral Assist Gelderland zijn wij op zoek naar nieuwe chauffeurs voor onze standplaats in Doetinchem. In deze functie zal je worden ingezet voor het verzorgen van het staatsie of volgvervoer van de overledene of de nabestaanden op de dag van de uitvaart.

 Ben je flexibel en op zoek naar een baan voor 1 of 2 dagen in de week, neem dan eens contact met ons op.

Vacatures

Suntrail Buscamperverhuur

Vanaf heden zijn ons gloednieuwe Suntrail Buscampers te huur.  Zin om er met een prachtige camper op uit te trekken? 

Huur dan bij Suntrail een hippe buscamper en ga en sta waar jij wilt! 

Onze Suntrail Buscampers

Rouwauto Mercedes V-klasse UitvaartVan

Correct Monnereau blijft zich ontwikkelen. Nieuw en uniek in Nederland zijn onze Mercedes V-klasse rouwauto's. Naast de kist kunnen in deze rouwauto's tot 3 personen meereizen. Meer informatie en foto's van deze unieke manier van rouwvervoer vindt u middels onderstaande link. 

UitvaartVan Correct Monnereau

Productfolder Correct Monnereau - Funeral Assist Gelderland

Medio mei 2020 is de laatste hand gelegd aan onze productfolder Correct Monnereau - Funeral Assist Gelderland. Een prachtig glossy overzicht van onze uitvaartdiensten, voertuigen en aanverwante artikelen.

Ontvangt u ook graag één van de speciaal voor u gepersonaliseerde glossy folders neem dan contact op met één van onze servicedesk medewerkers.

Meer over Funeral Assist ...

Uitvaartcentrum Dennenlust te Zelhem

Eind december heeft Correct Monnereau uitvaartcentrum Dennenlust in Zelhem aangekocht. Direct is er begonnen met het omkleuren van het gebouw, en vanaf heden is het weer volledig in gebruik als zijnde afscheidslocatie. Ook de 24 uurs kamer is volledig omgekleurd en voorzien van nieuw meubilair. Een open dag kunnen wij op dit moment niet organiseren, maar bekijk onze digitale rondleiding via onderstaande link.

Ons nieuwe uitvaartcentrum

Nieuwe internetpagina Correct Monnereau

Graag presenteren wij u onze nieuwe internetsite. Een geheel nieuwe uitstraling met een overzichtelijk wagenparkoverzicht waar u zelf uw productfolder van de gewenste auto(s) kunt downloaden.

Wij wensen u veel "kijk"plezier en ontvangen graag feedback indien u onduidelijkheden op onze pagina treft.

Direct naar ons wagenparkoverzicht

Drive-By Uitvaartplechtigheid

Door de coronacrisis mogen er nog maar maximaal 30 mensen aanwezig zijn bij een uitvaart. Hiervoor hebben wij een Drive-By uitvaartplechtigheid samengesteld. Nabestaanden kunnen op deze wijze toch de laatste eer bewijzen aan de overledene en hun nabestaanden.

Lees meer over onze Drive-By mogelijkheden

Nieuwe verlengde Mercedes Printer personenbus

Eind april werd door Roy Stevens van Mercedes Smeets Venlo onze nieuwe verlengde Mercedes Sprinter afgeleverd. Deze bus is zeer luxe afgewerkt en inzetbaar voor vele van onze diensten.

Meer over deze luxe Sprinter ...