Bel ons direct

Home

Suntrail Buscamperverhuur

Vanaf heden zijn ons gloednieuwe Suntrail Buscampers te huur.  

Zin om er met een prachtige camper op uit te trekken? 

Huur dan bij Suntrail een hippe buscamper en ga en sta waar jij wilt! 

Onze Suntrail Buscampers

Uitvaartcentrum Dennenlust te Zelhem

Eind december heeft Correct Monnereau uitvaartcentrum Dennenlust in Zelhem aangekocht. Direct is er begonnen met het omkleuren van het gebouw, en vanaf heden is het weer volledig in gebruik als zijnde afscheidslocatie. Ook de 24 uurs kamer is volledig omgekleurd en voorzien van nieuw meubilair. Een open dag kunnen wij op dit moment niet organiseren, maar bekijk onze digitale rondleiding via onderstaande link.

Ons nieuwe uitvaartcentrum

Rouwauto Mercedes V-klasse UitvaartVan

Correct Monnereau blijft zich ontwikkelen. Nieuw en uniek in Nederland zijn onze Mercedes V-klasse rouwauto's. Naast de kist kunnen in deze rouwauto's tot 3 personen meereizen. Meer informatie en foto's van deze unieke manier van rouwvervoer vindt u middels onderstaande link. 

UitvaartVan Correct Monnereau

Nieuwe Renaults klaar om ingezet te worden

Maarliefst 36 Renault Trafic's zijn afgelopen dagen klaargemaakt om ingezet te worden. Allemaal zijn ze voorzien van de juiste papieren, de boardcomputer en belettering. Aanstaande maandagochtend zijn ze allemaal weer onderweg...

Onze nieuwe Renault Trafic's

Levering nieuwe voertuigen tbv leerlingenvervoer

Vrijdag was het zover... vanaf half acht 's ochtends zijn er in meerdere sessies in totaal 36 gloednieuwe Renault Trafics geleverd. Komende weken beletteren en de dataterminal inbouwen en daarna kunnen de voertuigen weer volop ingezet worden.

 

Lees meer over de levering van 36 nieuwe Renaults

Nieuwe internetpagina Correct Monnereau

Graag presenteren wij u onze nieuwe internetsite. Een geheel nieuwe uitstraling met een overzichtelijk wagenparkoverzicht waar u zelf uw productfolder van de gewenste auto(s) kunt downloaden.

Wij wensen u veel "kijk"plezier en ontvangen graag feedback indien u onduidelijkheden op onze pagina treft.

Direct naar ons wagenparkoverzicht

Corona maatregelen

Correct Monnereau heeft diverse taxi's, bussen en volgauto's uitgerust met polycarbonaatschermen om de klant en de chauffeurs zo optimaal mogelijk tegen het besmettingsgevaar van COVID-19 te beschermen.

 

 

Productfolder Correct Monnereau - Funeral Assist Gelderland

Medio mei 2020 is de laatste hand gelegd aan onze productfolder Correct Monnereau - Funeral Assist Gelderland. Een prachtig glossy overzicht van onze uitvaartdiensten, voertuigen en aanverwante artikelen.

Ontvangt u ook graag één van de speciaal voor u gepersonaliseerde glossy folders neem dan contact op met één van onze servicedesk medewerkers.

Meer over Funeral Assist ...

Drive-By Uitvaartplechtigheid

Door de coronacrisis mogen er nog maar maximaal 30 mensen aanwezig zijn bij een uitvaart. Hiervoor hebben wij een Drive-By uitvaartplechtigheid samengesteld. Nabestaanden kunnen op deze wijze toch de laatste eer bewijzen aan de overledene en hun nabestaanden.

Lees meer over onze Drive-By mogelijkheden

Nieuwe verlengde Mercedes Printer personenbus

Eind april werd door Roy Stevens van Mercedes Smeets Venlo onze nieuwe verlengde Mercedes Sprinter afgeleverd. Deze bus is zeer luxe afgewerkt en inzetbaar voor vele van onze diensten.

Meer over deze luxe Sprinter ...