Bel ons direct

Home

Nieuwe Renaults klaar om ingezet te worden

Maarliefst 36 Renault Trafic's zijn afgelopen dagen klaargemaakt om ingezet te worden. Allemaal zijn ze voorzien van de juiste papieren, de boardcomputer en belettering. Aanstaande maandagochtend zijn ze allemaal weer onderweg...

Onze nieuwe Renault Trafic's

Levering nieuwe voertuigen tbv leerlingenvervoer

Vrijdag was het zover... vanaf half acht 's ochtends zijn er in meerdere sessies in totaal 36 gloednieuwe Renault Trafics geleverd. Komende weken beletteren en de dataterminal inbouwen en daarna kunnen de voertuigen weer volop ingezet worden.

 

Lees meer over de levering van 36 nieuwe Renaults

Nieuwe internetpagina Correct Monnereau

Graag presenteren wij u onze nieuwe internetsite. Een geheel nieuwe uitstraling met een overzichtelijk wagenparkoverzicht waar u zelf uw productfolder van de gewenste auto(s) kunt downloaden.

Wij wensen u veel "kijk"plezier en ontvangen graag feedback indien u onduidelijkheden op onze pagina treft.

Direct naar ons wagenparkoverzicht

Corona maatregelen

Correct Monnereau heeft diverse taxi's, bussen en volgauto's uitgerust met polycarbonaatschermen om de klant en de chauffeurs zo optimaal mogelijk tegen het besmettingsgevaar van COVID-19 te beschermen.

 

 

Productfolder Correct Monnereau - Funeral Assist Gelderland

Medio mei 2020 is de laatste hand gelegd aan onze productfolder Correct Monnereau - Funeral Assist Gelderland. Een prachtig glossy overzicht van onze uitvaartdiensten, voertuigen en aanverwante artikelen.

Ontvangt u ook graag één van de speciaal voor u gepersonaliseerde glossy folders neem dan contact op met één van onze servicedesk medewerkers.

Meer over Funeral Assist ...

Drive-By Uitvaartplechtigheid

Door de coronacrisis mogen er nog maar maximaal 30 mensen aanwezig zijn bij een uitvaart. Hiervoor hebben wij een Drive-By uitvaartplechtigheid samengesteld. Nabestaanden kunnen op deze wijze toch de laatste eer bewijzen aan de overledene en hun nabestaanden.

Lees meer over onze Drive-By mogelijkheden

Nieuwe verlengde Mercedes Printer personenbus

Eind april werd door Roy Stevens van Mercedes Smeets Venlo onze nieuwe verlengde Mercedes Sprinter afgeleverd. Deze bus is zeer luxe afgewerkt en inzetbaar voor vele van onze diensten.

Meer over deze luxe Sprinter ...